Η Εταιρεία

Η SISTEM AIR

Η SISTEM AIR με έδρα την Ιταλία, εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή κεντρικών συστημάτων ηλεκτρικής σκούπας για επαγγελματικούς χώρους.

Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από το 2001 από την εταιρία

SISTEM AIR HELLAS

Η SISTEM AIR HELLAS ασχολείται αποκλειστικά με την πώληση και εγκατάσταση κεντρικών συστημάτων ηλεκτρικής σκούπας και απασχολεί για τον σκοπό αυτό εξειδικευμένα τμήματα μελέτης, πώλησης και τοποθέτησης. Σκοπός της επιχείρησης είναι η καθημερινή ανάπτυξη και εξέλιξη των κεντρικών συστημάτων ηλεκτρικής σκούπας, έτσι ώστε να προσφέρεται η καλύτερη εμπειρία κατά τη χρήση των προϊόντων.

Τα κεντρικά συστήματα ηλεκτρικής σκούπας πλαισιώνονται από μια τεράστια γκάμα προϊόντων αλλά και αξεσουάρ, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για όλα τα συστήματα μας. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η κάλυψη κάθε ανάγκης που προκύπτει σε οποιοδήποτε έργο, είτε αυτό είναι οικιακό, επαγγελματικό ή βιομηχανικό. Έτσι δίνεται η ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν την απλότητα και την ευκολία που προσφέρουν τα κεντρικά συστήματα ηλεκτρικής σκούπας.

Τα κεντρικά συστήματα ηλεκτρικής σκούπας είναι τα μόνα που εξαλείφουν αποτελεσματικά μικροοργανισμούς, ακάρεα, μικρόβια, σκόνη και γύρη από το σπίτι σας ή τον χώρο που εργάζεστε.

Ο στόχος της SISTEM AIR HELLAS είναι ξεκάθαρος

Η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, που έως και σήμερα αποτελούν το σημαντικότερο μηχανισμό ανάπτυξης της επιχείρησης.

Τους ευχαριστούμε θερμά

Η SISTEM AIR HELLAS από τον Οκτώβριο του 2015 συνεχίζει την δυναμική της πορεία με νέα έδρα τα Ιωάννινα

SistemAir Slider #1
general-3
Sistemair Oikiakes Efarmoges 1
Sistem Air Logo 2
Logo Sistem Air Tecnoplus
Group Sistem Air Logo

Μάθετε για τις προσφορές μας!